Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home3/eleanorc/public_html/forum/inc/class_core.php on line 165
<![CDATA[انجمن تخصصی مدیریت محتوای الینور - مشکل در نصب سیستم]]> http://forum.eleanor-cms.ir/ Fri, 22 Jun 2018 22:39:03 +0000 MyBB <![CDATA[مشکل غیر فعال کردن safe mode]]> http://forum.eleanor-cms.ir/showthread.php?tid=111 Sun, 01 May 2011 07:17:49 +0430 http://forum.eleanor-cms.ir/showthread.php?tid=111 با پشتیبانی هاستم هم تماس داشتم و گفتن ما این کار رو نمیکنیم

یه روش نصب دیگه نداره؟
چاره چیه؟]]>
با پشتیبانی هاستم هم تماس داشتم و گفتن ما این کار رو نمیکنیم

یه روش نصب دیگه نداره؟
چاره چیه؟]]>
<![CDATA[حل مشکل saf mod]]> http://forum.eleanor-cms.ir/showthread.php?tid=101 Mon, 14 Feb 2011 22:18:08 +0330 http://forum.eleanor-cms.ir/showthread.php?tid=101
ولی وقتی کدهای مربوطه رو توی فایل .htaccess قرار میدم .

سیستم قبول نمیکنه و اجازه نصب نمیده .]]>

ولی وقتی کدهای مربوطه رو توی فایل .htaccess قرار میدم .

سیستم قبول نمیکنه و اجازه نصب نمیده .]]>
<![CDATA[ارور در mainclass.php]]> http://forum.eleanor-cms.ir/showthread.php?tid=100 Thu, 10 Feb 2011 07:33:51 +0330 http://forum.eleanor-cms.ir/showthread.php?tid=100
کد:
Fatal error: Call to undefined function mb_internal_encoding() in /home/ahwaziha/public_html/classes/mainclass.php on line 273

در ضمن هنگام نصب اتوماتیک هم این ارور رو توی پوشه‌ی install داشتم :
کد:
Fatal error: Call to undefined function mb_internal_encoding() in /home/ahwaziha/public_html/install/init.php on line 32
]]>
کد:
Fatal error: Call to undefined function mb_internal_encoding() in /home/ahwaziha/public_html/classes/mainclass.php on line 273

در ضمن هنگام نصب اتوماتیک هم این ارور رو توی پوشه‌ی install داشتم :
کد:
Fatal error: Call to undefined function mb_internal_encoding() in /home/ahwaziha/public_html/install/init.php on line 32
]]>
<![CDATA[مشكل در نصب به دو روش ]]> http://forum.eleanor-cms.ir/showthread.php?tid=94 Thu, 20 Jan 2011 18:12:39 +0330 http://forum.eleanor-cms.ir/showthread.php?tid=94 بنده در موقع نصب اتوماتيك و مرحله ورود اطلاعات ديتابيس ، و موقع تائيد و كليك گزينه نصب ،دوباره به صفحه ورود اطلاعات ديتابيس بر ميگرده و هيچ پيغام خطايي نميده و هيچ جور جلوتر نميره
همينطور در موقع نصب دستي فايل sql را ايمپورت نميكنه و پيغام خطا ميده
بنده را راهنمايي مي كنيد چطور سيستم را نصب كنم /]]>
بنده در موقع نصب اتوماتيك و مرحله ورود اطلاعات ديتابيس ، و موقع تائيد و كليك گزينه نصب ،دوباره به صفحه ورود اطلاعات ديتابيس بر ميگرده و هيچ پيغام خطايي نميده و هيچ جور جلوتر نميره
همينطور در موقع نصب دستي فايل sql را ايمپورت نميكنه و پيغام خطا ميده
بنده را راهنمايي مي كنيد چطور سيستم را نصب كنم /]]>